Image Alt

Uw kattengedragstherapeut

 / Uw kattengedragstherapeut
Kattengedragstherapeut Denise van Lent

MSc. Denise van Lent

Kattengedragstherapeut Denise van Lent is in de eerste plaats een bevlogen kattenliefhebber, maar daarnaast ook gedragsbioloog en gespecialiseerd in kattengedrag en feline obesitas. Ze heeft tijdens haar opleiding aan de Vrije Universiteit Amsterdam met verschillende erkende gedragsspecialisten samengewerkt, is getraind in het observeren van diergedrag en deed wetenschappelijk gedragsonderzoek.

Ze weet dus als geen ander wat er nodig is om kattengedragsproblemen op te lossen en gebruikt hiervoor wetenschappelijk gevalideerde onderzoeks- en behandeltechnieken. Sinds 2014 behandelt zij eenvoudige tot zeer complexe gedragsproblemen bij katten op een effectieve manier.

Dat vraagt een bepaalde mate van creativiteit, want elke kat is uniek. Elk probleem vraagt daarom om een net iets andere aanpak. Deze zeer betrokken gedragsdeskundige denkt graag met u mee hoe het probleem met uw kat kan worden opgelost. Als de gedragscasus daarom vraagt, werken we met andere professionals samen of verwijzen we door.

Hier kunt u een afspraak inplannen in onze agenda voor een telefonisch consult of ons mailen als u dat liever heeft.

Lekker in je Vacht is geboren uit liefde voor katten

Lekker in je Vacht is in 2014 opgericht door Denise van Lent. Het is een wetenschappelijk gedreven bedrijf met het welzijn van de kat als focus. Het bedrijf is geboren uit liefde voor katten. We gaan uit van het principe om katten onder de best mogelijke omstandigheden te houden en rekening te houden met hun natuurlijke gedrag.

Je kunt bij ons terecht voor de behandeling van kattengedragsproblemen. Maar omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen, besteden we ook heel veel aandacht aan (gratis) educatie en voorlichting.

Dat doen we via onze Kattenblog en Socials, het YouTube kanaal, lezingen, artikelen in kattenmagazines en wetenschappelijk kattenonderzoek.

Ook onze webshop is zo ingericht dat alle kattenspullen bijdragen aan het voorkomen van gedragsproblemen. Door onze expertise weten we precies wat je kat ├ęcht nodig heeft en graag gebruikt. Alle kattenspullen worden met veel zorg geselecteerd met de kat zijn wensen in het achterhoofd.

> Toekomstvisie: Lekker in je vacht timmert hard aan de weg om kattengedragstherapie bij gedragsproblemen net zo ingeburgerd te krijgen als een behandeling bij de dierenarts voor lichamelijke problemen. Het uiteindelijke doel is dan ook het opzetten van een educatie- en onderzoekscentrum.

Het is niet toegestaan om zonder toestemming (delen van) deze tekst over te nemen